Voditeljka Ana Radulović doživela je veliku neprijatnost kada ju je usred emisije "Narod pita" gošča, odnosno bivša učesnica Zadruge Jelena Golubović izvređala.

Jelena je burno reagovala nakon što ju je Ana opomenula za konstatno prekidanje usred izlaganja, a Golubovićeva je odmah burno reagovala. "Ako ti ovako Ana nastaviš, ja ću se obratiti čelnim ljudima "Pinka". Ako po mom odgovoru vidiš, možeš da zaključiš da sam završila. Nadam se da imaš bar fakultet, ako nema Miljana. To je očigledno zato što ti nisi sposobna za svoj posao. Nisi dorasla da sa zvezdama poput mene, vodiš program. Pomisliću Ana da i ti nemaš dva razreda osnovne škole", ispalila je Jelena Golubović.

Nakon čitave buke se za medije oglasila upravo Ana, te istakla da nije iznenađena Jeleninim ponašanjem.

"Nismo se čule Jelena i ja posle emisije. Ona je bila gost emisije, tako da nema potrebe da se privatno čujemo. Što se tiče odnosa i kako sam se osećala - ona je stari rijaliti učesnik i ponašanje od sinoć mi sa njene strane nije nepoznato i očekivano je. Tako da, nisam se ni iznenadila, ni prihvatila previše lično", poručuje Ana za medije.

Instagram/ana.radulovic ig

 BONUS VIDEO:

Ana Radulović tiktok/anaradulovic22

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!