Domaći mediji danima bruje o glumcu Sergeju Trifunoviću koji je nakon niza skandala dobio zabranu ulaska i boravka u Hrvatskoj, sve zemlje u Evropskoj Uniji, plus u tri države EFTA - Islandu, Lihtenštajnu i Norveškoj, a to je navedeno u saopštenju Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Podsetimo, glumac Sergej Trifunović zaustavljen je u subotu u 23.45 na graničnom prelazu Bajakovo na izlasku iz Hrvatske i kažnjen je sa hiljaduevra, a pre toga je kažnjen pred Opšinskim prekršajnim sudom u Splitu sa 500 evra zbog držanja psa bez nadzora i navodnog vređanja policijskih službenika.

Nakon što je na svom Instagramu podelio fotografiju u kojoj je stajala kratka poruka, glumac se prvi put oglasio za medije:

"Tačno je, zabranili su mi ulaz u Hrvatsku na godinu dana", potvrdio je za portal "Vremena".

Na pitanje šta se to dešava, odgovara "pakao se desio, eto šta“, i uz izvinjenje da se jutros vratio u Beograd i da mu je potrebno vreme da sagleda prethodne dane, pa predlaže da ga novinari pozovu sutra.

Amir Hamzagic/ATAImages, Marija Mladjen/ATAImages Sergej Trifunović

 BONUS VIDEO:

Sergej Trifunović na premijeri filma "Munje" sa ocem Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!