Nakon raskida veze sa koleginicom i nekadašnjom saradnicom Anđelom Ignjatović Bresvicom, mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž posvetio se karijeri, i svoj privatan život odlučio da drži daleko od očiju javnosti. Nedavno je priznao da je ponovo zaljubljen, i da ima devojku.

Vojaž se između ostalog prisetio i svoje simpatije, progovorio o emotivnom životu, pa otkrio i sa kojom od pevačica bi ušao u brak, otišao na kafu ili joj ipak dao korpu, da mora da bira. Na pitanje da li se seća prve simpatije, Vojaž je stidljivo odgovorio: "Sećam se, osnovna škola, četvrti razred. Ne smem da kažem ko je, jer ona to ne zna."

U igri „3 pa 1", Vojaž je morao da izvlači papiriće sa imenima trenutno najpoznatijih pevačica na našoj javnoj sceni, te da izabere sa kojom od njih bi bio intiman, sa kojom bi ušao u brak ili joj dao - korpu! "Pazite, ovako... Ovo je jedna delikatna situacija, jer ja imam devojku, tako da svaka devojka iz ove šoljice je 'korpa'. Milica Pavlović, Amna, Mahrina... Amnu gotivim dosta, sa njom možeš šta hoćeš, tako da to je brak, zar ne? Ona je burazer. Milica Pavlović... Šta beše ono drugo? Vodim je na kafu, kad već ne može s*ks... (smeh) Mahrini onda korpa ", priznao je Vojaž, a onda nastavio i da odgovara na drugi krug.

"Tanju Savić mnogo volim, imam veliko poštovanje prema njoj, sa njom može sve. Ona je kraljica. Senida - kafa, i Dara Bubamara - nemam dodirnih tačaka sa njom. Daro, izvini", ispričao je Vojaž u emisiji „Lično sa".

M.M./ATAIMAGES, M.P./ATAIMAGES Vojaž

BONUS VIDEO: 

"SAN MI JE EVROPA, KREĆEM NA ČASOVE GLUME!" Vojaž progovorio o svom PRVOM KONCERTU, a onda otkrio više o svojoj NOVOJ DEVOJCI Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/24 sedam)