Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću se nastavlja, a u Višem sudu u Beogradu biće ispitana oštećena Milena Radulović. Glumica je u Palatu pravde stigla 20 minuta ranije u društvu Ognjena Jankovića, reditelja i frontmena Beogradskog sindikata. A kako "Kurir" prenosi, Milena Radulović i Ognjen su već nekoliko meseci u vezi.

Iako se o njihovoj ljubavi do sada uglavnom pričalo u glumačkim krugovima, Ognjen je odlučio da sada dođe sa Milenom u sud i pruži joj podršku.

Reditelj je u julu 2022, stavio tačku posle 15 godina na svoj brak s voditeljkom Bojanom Janković. Nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno će voditi računa o dvoje dece. Muzičar je napustio stan u kome su živeli, ali svaki slobodan trenutak koristi da bude sa svojim naslednicama. Bojana i Milena su u sjajnim odnosima, a glumicu su odlično prihvatile njihove ćerke.

Milena je prva istupila u javnost sa pričom o seksualnom zlostavljanju koje je trpela od Aleksića. On je optužen, za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja. Optužilo ga je sedam devojaka, među kojima je glumica Iva Ilinčić.

Kurir/Petar Aleksić MILENA RADULOVIĆ U VEZI S OGNJENOM JANKOVIĆEM

BONUS VIDEO:

Milena Radulović prošetala božanstvenu haljinu Instagram/snezanadakic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!