Voditeljka Milica Kon nedavno je gostovala u jednoj emisiji gde je progovorila o malo poznatim detaljima iz privatnog života. Ona je otkrila da je supruga Marka Kona upoznala sasvim slučano na jedan kranje neobičan i zanimljiv način, ali i u suzama progovorila o sinovljevoj borbi za život odmah po rođenju.

Otkrila je i da ne priča sa jednim delom familije zbog nasledstva koje nije dobila njena majka. Kako je ispričala, ona se zbog problema sa testamentom koji je ostavila njena majka nakon smrti odrekla velikog broja članova familije.

"Pa, znaš kako, nije da baš ne pričam sa celom familijom, ali sa većinom ne pričam. Kako bih rekla, to su srpska posla. Nasledstvo, imovina, to mi je ostalo u amanet od pokojne majke, tako da to je razlog.Ona se posvađala sa tim delom familije i ja prosto ne mogu da nastavim kontakt sa njima, ako ona nije, ako su oni nju povredili. Ta imovina se sada vodi na njenu rođenju sestru, meni nije pripao nijedan deo. Nije ni da mi treba, ali to je jako pogodilo moju mamu i tu smo završili priču", ispričala je Milica u emsiji "Pretres".

Milica sa kompozitorom i tekstopiscem Markom Konom ima dvoje dece, Klaru i Ernesta, a tada je po prvi put otkrila i kako su joj deca dobila imena.

"Klara je jedna praprabaka iz Markove porodice, tako da je bila jedna Klara Kon u njihovoj porodici, a Ernest je... Iako nije moja porodica ja na njih gledam kao da jesu. Ernest je dobio ime po Markovom pradedi koji je bio vrlo cenjen i poštovan i spasio je celu porodicu Holokausta. Prodao je fabriku četki, prvog Forda i veliki deo porodice je spasio. Naš sin, ja verujem da mu je to ime i dalo snagu i da ga je spasilo. On na rođenju nije bio živ i to niko ne zna, osim nas kao porodice. Ja verujem da mu je to ime spasilo život. Da je taj čovek koji je tako snažan koji je umro u 90 i nekoj godini i uspeo da održi porodicu na okupu, da je to ime dalo jačinu i našoj bebi", ispričala je Milica Kon.

Instagram/milicakon/screenshot, MONDO/Stefan Stojanović Marko Kon Milica Kon

BONUS VIDEO:

Voditeljka Milica Kon dobijala preteće poruke!? kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!