Nakon prikazivanja filma "Toma", javnost je još više počela da se interesuje za njegov privatni život, a malo ko je znao da je pored čuvenog Novice Zdravkovića, Toma imao još dva brata - Aleksandra i Ivana.

Naime, Ivana su mediji pronašli pre nekoliko godina u Pančevu, gde je živeo, a zbog neverovatne sličnosti sa čuvenim Tomom, mnogi su se naježili. On je bio bio je nekadašnji službenika jugoslovenske carine, a zahvaljujući upravo njegovom legendarnom bratu dobio je posao, kao i stan.

Oni su jedno vreme živeli zajedno u Beogradu, a Toma je Ivanu pomogao i da se zaposli. Često nam je pričao: "Ja sam dobio posao na železnici, kao carinik, samo zahvaljujući Tomi. Kad se pročulo da mi je rođeni brat, sve je išlo lakše, pa sam dobio i stan. Jednom prilikom predsednik našeg sindikata mi kaže: 'Ivane, dovedi Tomu da nam peva tokom naše svečanosti i bićeš dobro nagrađen.' Kažem to Tomi i, naravno, dođe on i peva. Sutra kažu meni u preduzeću: 'Ivane, izvoli ključeve stana."

Ivan Zdravković poslednjih godina života živeo je teško, a njegov sin Miki jednom je za medije rekao da je imao tešku operaciju, dok su komšije pričale da su kola Hitne pomoći često su bila na njegovoj adresi. Ono što je bila neverica za mnoge, je to da je Ivan Zdravković preminuo u devedesetoj godini života pre dve godine, i to na isti dan kad i njegov brat Toma - 30. septembra.

YouTube/Jugoton Music, YouTube/screenshot/Toma Zdravković Toma Zdravković

 BONUS VIDEO: 

UMEO JE DA UVREDI, PA POSLE DA PLAČE! Ove detalje o Tomi Zdravkoviću niste znali! (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Blic)