Mlada pevačica Milica Pavlović bila je gošća kod Ognjena Amidžića gde je sve škorila kada je u studio ušetala potpuno drugačijeg izgleda, a onda je odlučila da svoj život pokaže u potpunosti i otkrije kako izgleda njena kuća u Gornjem Bunibrodu, kao i da javnosti predstavi maćehu Persu i oca Dragoslava.

Iako Milica nije rasla pored oca, već uz baku Radu i deku Vladimira, pevačica je u dobrim odnosima sa tatom kojeg je sada predstavila pred kamerama. 

Ona je Ognjena najpre prošetala selom, a potom ga dovela kući gde su se javili njenom tati, pa ušli u kuću gde je bila njena maćeha. Voditelj je odmah pitao Milicu kako se slaže s maćehom.

milica pavlović otac
YouTube/AmiG Show, screenshot 

"Odlično. Nije ona priča kao iz bajki, pa maćeha... To je moja Persa iz okoline Šapca", rekla je odmah Pavlovićeva, a kada je Amidžić pitao Persu kakva je Milica, ona je poručila:

"Milica je divna, slažemo se, ne kao majka i ćerka, nego kao dve prijateljice".

milica pavlović maćeha
YouTube/AmiG Show, screenshot 

U moderno opremljenoj kući dominiraju porodične fotografije na kojima su najviše Miličini baba i deda, ali i ona sa svojim ocem. Pevačica je pokazala i svoju sobu koja je, kako je sama kazala, bila nekada sva oblepljena posterima.

YouTube/AmiG Show, screenshot Milica Pavlović kuća

BONUS VIDEO:

MILICA PAVLOVIĆ instagram/senoritamilica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!