Pevačica Dragana Todorović Jana, jedna od najtraženijih domaćih pevačica, koja je jednom za bakšiš dobila automobil i 20.000 evra, otkrila je u jednoj emisiji da je htela da odustane od pevačke karijere čim je snimila prvi album.

Razlog za to je činjenica da su njeni roditelji uložili sve u snimanje prvih pesama, koje, nažalost, nisu našle put do publike.

"Ja sam prvi album snimila tačno 1991-1992 godine, još dok sam živela na Kosovu. Mirko Kodić mi je radio sve aranžmane. Izdala sam album za PGP RTB. Nijedna pesma nije prošla. Nažalost, bile su lepe pesme. Moj otac i majka, sećam se da su prodali traktor, deo njive, da bi mi sve to isfinansirali. I na kraju, kad je sve bilo završeno sa albumom, nismo imali nimalo novca ni za put do Beograda, a kamoli da se pojavim u nekoj emisiji", rekla je pevačica i dodala da je planirala da "batali pevanje".

"Tako da sam se zaista razočarala, izgubila sam i volju da se bavim ovim poslom i da nastavim dalje. Vratila sam se dole na Kosovo. Kada smo radili te pesme, otac me vozio do Beograda i vraćaoo nazad. Nismo imali za hotel, nisam ni znala šta su hotelske sobe. Spavali smo kod strica i kod tetke. Kad prolazimo kroz Kruševac, bila je na autobuskoj stanici pekara, gde kupimo da se obezbedimo da imamo punu kesu onih kiflica i po dva jogurta. Tako da bi sve moji roditelji to izgurali, mi smo ostali u dugovima i ništa to nije prošlo. Ja sam bila zaista razočarala i napravila sam pauzu".

Pogledajte kako danas izgledaju njeni nastupi:

ŠIROKO! JANA TODOROVIĆ EVRE NE MOŽE VIŠE DA DRŽI U RUKAMA: Otpevala veliki HIT, a okitili je PARAMA! (VIDEO) instagram/janavip2011

 BONUS VIDEO:

"POLICIJA I OBEZBEĐENJE ME SPROVELI DO KAMIONA, NIJE ME SRAMOTA" Jana Todorović otkrila tajnu za izgled: OVO koristim Kurir TV

(MONDO, Pink)