Najstarija kćerkaGorana Bregovića, koju je dobio pre braka sa suprugom Dženanom, za javnost je potpuna misterija. Na početku karijere, Goran Bregović sreo je i zavoleo izvesnu Jasenku, plesačicu iz Sarajeva, a iz strasne romanse rodila se Željka.

Ipak, veza nije potrajala, a Brega je svoju sreću našao pored Dženane s kojom je dobio još tri kćeri, Emu, Unu i Lulu. Sve četiri Bregine mezimice vode život daleko od očiju javnosti, međutim, o Željki se najmanje zna. Svoj život godinama gradi u Austriji u Beču, gde je osnovala porodicu i Bregi podarila dve unuke - Bjanku i Elu.

Iako ih javnost nije imala prilike zajedno videti, Brega i Željka imaju divan odnos, a Bregina unučica Bianka je upravo od dede naslijedila talent za muziku.

Instagram/screenshot/shelly31ja Željka Bregović

Željka (50), se nedavno se iz Beča vratila u Sarajevo te otvorila radnju na Baščaršiji. U radnji se nude ručno rađena garderoba, nakit, torbe, kako prenosi Kurir. "Radnja je krenula, ali tu još ima posla da se završi kako ja želim. Tako da sam na samom startu startova. Ima još stvari da se odrade", rekla je Željka Bregović.

Iako lepe mlađe kćeri Gorana Bregovića, Emu, Lulu i Unu baš nikada ne viđamo u javnosti, jer cene svoju intimu i ne žele da se eksponiraju, o njima se zna da su odrasle u Parizu, te da im je njihov otac uvek dopuštao da se izražavaju i bave čime god žele. Bregović je navodno vrlo tolerantan otac, pa mu nije smetalo čak ni to kada su njegove mezimice odlučile da svaka slediti različitu veru - jedna je tako pravoslavka, druga budistkinja, a treća muslimanka.

Evo i kako one izgledaju: 

Milan Maricic/ATAIMAGES, Antonio Ahel/ATAImages Una i Ema Bregović

 BONUS VIDEO:

Goran Bregović na otvaranju Firefly studija Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Scena)