PevačDado Polumenta, koji je otkrio da piše knjigu, kao i da planira da snimi film, održao je promociju novog albuma koji je nazvao po mlađoj ćerkici Alei. Spektakularnoj promociji prisustvovala je čitava njegova porodica, prelepa supruga Ivona koja je zablisla u belom, ali i Šakovog rođenog brata, kao i veliki broj kolega i prijatelja.

On se obratio prisutnim medijima kojima je otkrio zašto je album posvetio naslednici.

"Album je posvećen mojoj ćerki i za mene je najposebniji do sada. Sve se promenilo za ovih 10 godina. Zadovoljan sam reakcijom publike i mislim da ću tek biti, nisam očekivao ovakve komentare", rekao je Dado, pa dodao:

"U proteklih 10 godina živm pravu harmoniju. Sve se promenilo. Radio sam na sebi puno. U svakom smislu. Tražio sam ne jednu nego 10 stručnih pomoći. Sve što je bilo loše ja sam menjao. Psihoterapija ne sme da bude tabu tema i ja sam bio i doživeo sam preporod. Svakom bih to preporučio. Moja ćerka je morala da doživi to što je doživela da bi sve ovo sada ovako izgledalo. Kada sam mislio da će album izaći desilo se to da je ona završila na operacionom stolu. Bog je tako hteo", ispričao je pevač koji je jednom prilikom otkrio i kako ga je supruga spasila poroka i teškog života.

Kako izgleda Dadova atraktivna supruga, ko je sve od poznatih došao, kao i zašto su blicevi "sevali" zbog dekoltea Sandre Afrike pogledajte u galeriji ispod:

Antonio Ahel/ATAImages Dado Polumenta

BONUS VIDEO:

Dado Polumenta promocija albuma Kurir

(MONDO/Informer)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!