Nikolija Jovanović, ćerka folkerke Vesne Zmijanac, priznala je da joj je razvod njenih roditelja veoma teško pao.

"Mene je raznelo", iskreno je rekla Nikolija, koja je istakla koliko je njoj drago i važno što danas ima svoju porodicu koju čine njen partner Relja Popović, kao i njihove ćerke. Nikolija je otkrila i da je prošla kroz težak period kada joj je tokom trudnoće doktor saopštio strašne vesti. "Doktor je rekao: 'Deco 50-50 pošto da će da opstane i pitanje da li će sutra i dalje biti tu', rekla je.

Nikolija Jovanović
Instagram 

Prve varnice među Nikolije i Relje sevnule su 2014. godine, nakon snimanja spota za pesmu "Alkohola litar", koju je Nikolij asnimila sa grupom "Elitni odredi" u čijem sastavu je bio tada Relja. Ubrzo pošto su objavili javnosti da su zajedno, otkrili su da je Nikolija u trećem mesecu trudnoće izgubila bebu. Tada su počeli sve ređe da se oglašavaju u medijima, a jednom prilikom je Nikolija ispričala čime ju je Relja osvojio.

"On je taj koji je mene osvojio. Generalno, bitno mi je to nešto - 'magija', priznala je pevačica, pa poručila da se ne folira kada ima nameru da osvoji muškarca, već se uvek trudi da bude svoja. Par ima dve devojčice.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/nikolijaofficial Nikolija Jovanović

BONUS VIDEO: 

Nikolija Jovanovic se rasplakala zbog majke Vesne Zmijanac Instagram


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Blic)