Glumac Žarko Laušević nakon kratke i teške bolesti napustio nas je 15. novembra u 64. godini. Ceo region je ostao u suzama, a brojne poznate ličnosti se opraštaju od slavnog glumca, među njima je i Mima Karadžić kom je Žarko Laušević bio kum na venčanju sa Sunčicom Ðurić 1992. godine.

Pričalo se i da Mima i Žarko navodno nisu razgovarali 20 godina. Posle kobnog događaja 1993. u Podgorici, njih dvojica su navodno prekinuli svaki kontakt i nisu pričali 20 godina. Kako se navodilo, Mima je navodno bio blizak sa porodicom jednog od ubijenih momaka. Karadžić je dugo odbijao da spominje kuma u intervjuima, a njihovo pomirenje se dogodilo na sahrani Dragana Nikolića.

Kako se pisalo, Mima i Žarko su tada shvatili koliko su nedostajali jedan drugom, da je život previše kratak, pa su nakon sahrane otišli u kafanu, gde su pričali do ranih jutarnjih sati i pomirili se.

Stefan Stojanović/MONDO Mima Karadžić

Međutim, sada se Mima Karadžić ponovo oglasio i demantovao sve ove navode - "Nije tačno da smo Žarko i ja bili u svađi, a kamoli da nismo razgovarali 20 godina. Takođe, nije tačno ni da sam poznavao porodicu žrtve tragičnog događaja u Podgorici. Sa kumom sam bio u kontaktu do poslednjeg dana, a i ranije sam ga često posećivao", rekao je Karadžić.

Ispraćaj i kremacija glumca Žarka Lauševića biće obavljeni u ponedeljak, 20. novembra na Novom groblju u Beogradu sa početkom u 14 časova, potvrdila je za Tanjug u ime porodice njegova supruga Anita Laušević.

MONDO, Stefan Stojanović, MONDO/Stefan Stojanović Žarko Laušević

BONUS VIDEO:

Žarko Laušević iskreno o glumi, otkrio detalje NOVE ULOGE Kurir televizija

(MONDO/Nova.rs)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!