Pevačica Sanja Vučić, nekadašnja članica grupe Hurricane koja je predstavljala Srbiju na Pesmi Evrovizije, ispričala je detalje iz svog života i šokirala pričom o ponudi koju je njena majka dobila dok su bile na odmoru.

"Arapski sam studirala zato što mi se svidela ta orijentalna istočnjačka kultura. Bilo je sačuvaj Bože kad sam bila sa majkom u Tunisu na odmoru. Kad sam bila 6. razred osnovne škole, neki šeik je nudio 10 kamila da ja ostanem tu, ali nisam zbog toga krenula da studiram arapski jezik, nego jako mi se sviđa ta orijentalna kultura i nakon što sam probala da upišem akademiju muzičku, nisu me primili. I kao šta ću, gde ću, nemam pojma, jezici mi dobro idu inače i krenula sam da učim sama arapski alfabet i da pišem i da čitam, i onda kao ajde i eto. Upisala sam na budžetu, državni, nisam zavržila, ali završću sigurno", rekla je Sanja, prenosi "Scandal!".

Antonio Ahel/ATAImages Sanja Vučić promocija albuma Remek-delo

BONUS VIDEO:

"SRUŠILI SU MI SE SNOVI O FILMU, ALI BIH GLUMILA OLIVERU KATARINU" Sanja Vučić otkrila kako joj je palo prvo iskustvo pred kamerom Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!