Beograđanin Vuk Stefanović, je profesionalni plesač koji je uspeo da svetski zvezdu poput Dženifer Lopez ostavi bez teksta. Vuk igra od svoje dvanaeste godine, i do sada je sarađivao s raznim poznatim facama. Rešen da ostvari svoje snove preselio se u Ameriku, a na tom putu dogodila mu se i ljubav sa Šveđankom Rebekom Blomberg, s kojom čini i  profesionalno sarađuje.

Zajedno s njom, dobio je glavni kadar u sada već dobro poznatom spotu za duetsku pesmu Dženifer i Malume "Pa' ti" . On je ovom veliko poslovnom uspehu rekao sledeće: 

"Ovakav projekat je ostvarenje snova! Biti na vrhu zgrade od sto spratova okružen najboljim igračima, kamerama i Džej Lo, neopisiv je osećaj", prenosila je svojevremeno štampa komentar Stefanovića, koji je u svet plesa ušao na nagovor oca. Kako je došlo do saradnje sa zvezdom takvog kalibra, kakva je Dženifer rekao je: "Moj najbolji drug Miša je otišao i rekao mi je da su im potrebni muški instruktori plesa, tako da sam otišao i rešio da se ne vratim dok ne uspem. Što se nadam (se) i dogodilo", iskren je onda bio on.

Direktor kastinga za spot latino dive poznavao je Vukovu devojku odranije i, pošto mu je dodeljena ova velika uloga, odmah je njih dvoje video kao savršen par za projekat. Par je okarakterisao Dženifer kao neverovatnu ličnost, vrlo posvećena poslu, a naglasili su i da fantastično izgleda.

"Mi smo najpre bili unajmljeni kao modeli. Međutim, koreografkinja koja je radila sa Madonom i svim velikim zvezdama je videla da smo dobri igrači i da dobro izgledamo i, jednostavno nam je rekla: 'Želim da vas vidim na setu, naučite brzo koreografije, igraćete sa Džej Lo u sceni'. I to je to. Imali smo najbolje pozicije, koreografiju smo spremili na licu mesta. To je bilo to", objašnjavali su kroz osmeh posle premijere ekranizacije numere za "Stil Kurir".

Na setu, s druge strane, izvesna pravila morala su da se poštuju. "Da, strogo je bilo zabranjeno pričati o projektu, zbog bezbednosti zvezda. Svi smo morali da potpišemo ugovor o tajnosti, zalepljene su nam bile kamere na telefonima, nismo ništa smeli da snimamo. Po tom pitanju su baš bili strogi. Tek kada je video objavljen, smeli smo da pričamo o čitavom doživljaju i organizaciji", objasnio je bio Vuk, navode pomenuti mediji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)