Modna dizajnerka i bivša voditeljka, Saška Veselinov, će se sa suprugom Đorđem Đokovićem i sinom, po svemu sudeći nastaniti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zbog poslovnih obaveza. A poslednjih nekoliko meseci glavna preokupacija im je da pronađu nekretninu koja će odgovoriti svim njihovim zahtevima.

"Saški i Đorđu je trenutno prioritet da pronađu stan koji će ispuniti sve njihove zahteve. Tamo je malo komplikovanija procedura oko kupovine nekretnine kada ste stranac, ali je već sve pri kraju, bukvalno je pitanje dana. Najverovatnije će se odlučiti za jedan stan koji se nalazi u blizini najpoznatijih turističkih atrakcija, a čija je cena oko dva miliona evra. On je prostran za njih, ali ima i dovoljno mesta ukoliko im neko od porodice ili prijatelja dođe u posetu. Sve će biti, što se kaže, kao u svili i kadifi. Iako Đokovići obožavaju Beograd, a i u mogućnosti su da biraju gde će živeti, oni su se za Dubai odlučili prvenstveno zbog poslovnog angažovanja", kaže izvor za Kurir, i dodaje:

Saška Veselinov u Dubaiju
Instagram/saskaveselinov 

"Kako je neophodno da zbog prirode posla tokom godine budu konstantno na relaciji Beograd-Dubai, Saška i Đorđe su shvatili da je za njih najbolje da se presele u Emirate. Trenutno su u fazi preseljenja, i baš su uzbuđeni zbog novog životnog poglavlja. Inače, Saška nikad nije krila da je i njoj i suprugu Dubai jedan od omiljenih gradova na svetu, i da su i ranije tamo išli, i to više puta tokom godine. Posebno kad je kod nas bilo hladno", završava Kurirov sagovornik.

A da Saška obožava Dubai, u kome često uživa sudeći po fotkoma koje deli na Instagramu, uverite se u galeriji.

Instagram/saskaveselinov Saška Veseloinov

BONUS VIDEO:

Saška Veselinov Đorđe Đoković Instagram/saskaveselinov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Kurir)