Nekadašnja pevačicaDunja Ilić ne prestaje da šokira javnost svojim objavama, a sada je iznela tvrdnje da ju je majka navodno napala nožem, zbog čega ju je ona u odbrani ugrizla za ruku.

"Moja majka je potegla nož na mene. Iz straha sam je ujela. Ovo ste svi vi napravili jednoj ženici od sedamdeset godina. Ja je nisam udarila niti bilo šta. Pre bih sebe lišila života. Krijem se u gradu kom sam rođena, da moj muž tamo gde je ne bi potegao ruku na sebe. U utorak kad budemo imali poziv predaću se policiji", navodi u svojoj objavi pevačica Dunja Ilić, koja je promenila ime i sada se zove Ajla Begović. Ona je u još nekoliko priča napisala optužbe u kojima spominje oca, ali nije jasno kome su one upućene.

Instagram/screenshot/ajla_begovic_91 Dunja Ilić Instagram objave

Dunja je jedno vreme punila klubove, a onda je naprasno nestala iz javnosti. Odrasla u bogatoj porodici, kako je pričala imala je poslugu i ličnog vozača, međutim to joj nije bilo dovoljno za sreću, jer joj je nedostajala roditeljka ljubav.

Pevačica je priznala da se u jednom trenutku odala porocima, ali i je pokušala sebi da oduzme život. "Već sa dvanaest-trinaest godina sam počela polako da pijem, da bi se to vremenom pretvorilo nekad i u celu bocu žestokog pića dnevno", priznala je Ilićeva u emisiji "Inspiracija danju - inspiracija noću".

Dunja ILić sa dečkom
Instagram/screenshot/ajla_begovic_91 

"Problem sa pićem je eskalirao kada sam imala petnaest godina. Tada su se moji roditelji razvodili. Otac je bio u jednoj potpuno nezdravoj vezi, a majka se veoma teško nosila sa rastankom. Na kraju sam ja u tim godinama imala na raspolaganju celu kuću u kojoj sam živela sa dečkom, koji je u to doba imao dvadeset godina. Imala sam vozače i poslugu. Nikada nisam išla u prodavnicu, tako da nisam znala ni cenu najobičnijih namirnica", ispričala je Dunja, dodajući da je živela u nekom svom izolovanom svetu u kom se posvetila pisanju knjiga.

Instagram/screenshot/ajla_begovic_91 Dunja Ilić

 BONUS VIDEO:

DUNJA ILIĆ NAŠLA MIR U GRUZIJI: Nikada mi više nije palo na pamet da sebi oduzmem život (KURIR TV) Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Blic)