Nada Topčagić neko je ko o svom privatnom životu otvoreno govori za medije, a nakon što je pričala o kući koja joj je srušena, pevačica se osvrnula na probleme koje je imala sa dadiljama.

Ona je jednom prilikom ispričala da je umalo lišila života devojku koja je u njenoj kući radila kao dadilja i spremačica. Kako je objasnila, otkrila je da ju je je potkradala, a njenog sina ostavljala gladnog. Iako je prema njima bila galantna, nanele su joj veliku štetu, a jednu od dadija će zauvek pamtiti.

"Nisam imala sreće s dadiljama i kućnim pomoćnicama nikada. Imalo se para u to vreme. Radilo se dosta, krv smo pišali da zaradimo. Nema gde nismo putovali, ostajali mesecima. Morala sam tada da unajmljujem žene da mi pomažu. Imala sam jednu kućnu pomoćnicu, tada sam sam bila u Kanadi na turneji. Moj sin Mikica je imao svega sedam meseci. Ja usred Kanade, a komšinica mi javlja, videla je moja vrata stana otvorena, Mikica u krevecu upišan, plače dete, a ona mi sve pokrala i pobegla. Ostavila dete samo s otvorenim vratima. Čak je i stvari za bebu odnela", prisećala se Nada ove situacija, koja nije bila nimalo prijatna, te kaže da ju je posle tražila svuda, ali je nije našla, dok je drugu dadilju htela da ubije.

"Nakon ove jadnice nisam angažovala žene neko vreme, ali pred doček Nove godine morala sam da nađem devojku da mi čuva sina. Jednu pomoćnicu sam gurnula niz stepenice, mogla sam da je ubijem. Toliko sam je tukla da nije bila svesna šta joj se desilo. Sećam se kao da je danas. Ja se spremam da pevam Novu godinu u Užicu, četiri po podne, ona dolazi i kaže mi da neće da mi čuva dete jer ide na doček. Kažem ja njoj: 'Koju Novu godinu, stani, sve ti je*em.' Ona je počela da beži iz stana s punom torbom. Pokrala mi stvari, našla sam moje stvari kod nje u torbi. Gurnula sam je tada niz stepenice, letela je kao bubanj. Nisam mislila tada da mogu da je ubijem. Posle sam nosila dete sa sobom u Užice da pevam doček jer sam nju nalupala",+ priznala je Nada.

TV Pink / screenshot Nada Topčagić

BONUS VIDEO:

MORALA SAM SAMA DA MU DONESEM PRUT DA BI ME TUKAO! Ispovest novinarke o BATINAMA koje je trpela i TRAGU KOJE SU OSTAVILE! kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

(K.B./ Republika)