Pevačica Jelena Karleuša raspametila je fanove kada je nakon 11 godina pauze objavila novi album pod nazivom "Alfa", a samo nekoliko dana kasnije i drugi "Omega". Sada je istu stvar uradila i njena nekadašnja koleginica iz takmičenja "Zvezde Granda", Ana Bekutra koju su korisnici mreža napali.

Ana je 27. novembra objavila svoj 20. studijski album, koji nosi naziv "Grešila sam", a sastoji se od sedam pesama. Nekoliko dana kasnije, 8. decembra, Bekuta je objavila i svoj 21. album "I za vas, koji niste smeli" koji se sastoji od šest pesama. Na društvenoj mreži "Iks" odmah su krenula poređenja sa Karleušinim podvigom.

Omot albuma "Grešila sam" je odrađen u dominantno crnoj boji, baš kao i "Alfa", dok je omot za "I za vas, koji niste smeli" beo, baš kao i "Omega". Mnogi su pomislili da će Karleuša isprozivati svoju stariju koleginicu, na šta se ona nadovezala: "Neće, bre, Karla mene voli", napisala je jednom korisniku Ana, dok je drugom poručila da ne napada Jelenu, jer je ona voli.

"Šest pesama je nekada bila jedna strana kasete" primetio je jedan korisnik, a Ana je i na ovo odgovorila: "Ala ste uporni... Jedna strana kasete je uvek bila četiri ili pet pesama maksimalno", odgovorila je Bekuta, pa se obratila tviterašima:

"Ja se zaista izvinjavam što dve godine radih na ovim pesmama, spotovima itd...".

Kako će i da li će na ove komentare da reaguje Jelena Karleuša ostaje da saznamo.

Antonio Ahel/ATAImages ata

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša Instagram/karleusastar

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!