Hrvatska infeluenserka Ela Dvornik, ćerka pevača Dina Dvornika, otkrila je na jednoj konferenciji da nije završila srednju školu.

Ela je napustila Privatnu umetničku školu u Zagrebu kad je bila drugi razred kako bi snimala seriju "Rođaci" koja na kraju nije ni ugledala svetlost dana.

"Sve vreme me kopkalo to što nikad nisam završila srednju školu. Stalno su me svi osuđivali zbog toga, ali sam osećala da imam neku ambiciju koju moram ispuniti. Znala sam da neću ići na faks ni ništa. Koliko god ljudi mislili da je to greška, mislim da sam stvarno naučila puno o životu time što sam na neki način morala da nađem nešto u čemu sam dobra bez nekakvog znanja, hajmo reći. Sve vreme sam nalazila to nešto što bi me ispunilo i na kraju sam došla do ovog i drago mi je, iskreno", rekla je Ela.

Instagram/elladvornik Ela Dvornik

2006. godine Ela je bila deo rijalitija "Dvornikovi", kada je imala 16 godina slikala se toples za magazin "Klik", a na naslovnici, na kojoj je u donjem vešu, a grudi joj prekriva kosa, pisalo je "oprosti mi pape".

Nedavno se našla u centru skandala, kada je objavljeno da se razvodi od supruga Čarlsa, s kojima ima dve ćerke, i da joj bivši muž traži polovinu kuće u kojoj su živeli, a navodno i ispraznio zajednički račun.

BONUS VIDEO:

SJAJAN TRIK ELE DVORNIK ZA SVE KOJI VOLE HALJINE SA DUBOKIM ŠLICEM: Evo kako da vam se ne vidi veš Instagram/elladvornik

(MONDO, Telegraf.rs)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!