Zvezda serije "Prijatelji", koja se proslavila ulogom čuvenog Čendlera Binga, Metju Peri napustio nas je u 55. godini, a vest o njegovoj smrti šokirala je ceo svet. Peri je pronađen u svom ​​đakuziju u Los Anđelesu 28. oktobra. Mnogi su se pitali da li nedozvoljene supstance imaju veze sa tim jer je glumac, nažalost bio poznat i po tome.

Prvi toksikološki nalazi pokazali su da nije imao drogu u krvi, ali su poslednji i konačni otkili da je nekoliko faktora dovelo do smrti slavnog glumca, a jedan od njih je predoziranje ketaminom. Sada su isplivale nove informacije - glumac zapravo nikada nije bio "čist", tvrdi njegov prijatelj, a prenosi "DailyMail". On je u svojim memoarima pisao da se konačno izborio sa demonima zavisnosti uz pomoć trenera za trezvenost i najboljeg prijatelja.

Međutim, njegov blizak prijatelj koji nije želeo da se predstavi, tvrdi nešto veoma šokantno - "Lagao je sve da je čist. Nikada nije bio. To je tužno. Znate, najveća laž koju je izgovorio je bila za njega. Umeo je da bude veoma manipulativan kada je u pitanju njegova borba sa zavisnošću, ali to je bila muka, borba i on se borio do samog kraja".

metju peri autopsija rezultati
Profimedia/Los Angeles County Medical Exami 

Rezultati autopsije objavljeni u petak su naveli da je glumac umro od "akutnih efekata ketamina" i utapanja. Metju Peri je u organizmu imao slične količine ketamina kao osoba pod totalnom anestezijom - "Faktori koji su dodatno uticali na smrt gospodina Perija su utapanje, bolest koronarnih arterija i efekata buprenorfina (koji se koristi za lečenje poremećaja upotrebe opioida). Način smrti je nesrećan slučaj", rekli su iz kancelarije patologa okruga Los Anđeles.

Profimedia/ANDR, AGNY, Profimedia Metju Peri

 Medicinski islednik je, nakon Perijeve smrti, prijavio da je primao terapiju infuzije ketamina kao lečenje depresije, ali poslednja sesija je bila nedelju i po pre nego što je umro, a ketamin u organiznu ostaje samo tri do četiri sata. 

Njega su na večni počinak ispratili najbliži članovi, prijatelji, saradnici, ali i cela ekipa iz serije "Prijatelji", koja nije ostala do kraja sahrane.

Profimedia Metju Peri sahrana

BONUS VIDEO:

Šta ima? Zašto se "Prijatelji" nisu oglasili povodom smrti Metju Perija? MONDO/Teodora Orlandić

 (MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!