Spisateljica Vedrana Rudan poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, a o njenim izjavama se uvek naširoko priča. Pre nekoliko godina javnost je danima brujala o njenom gostovanju kod voditeljke Marije Kilibarde, i nelagodnom razgovoru koji se desio pred kamerama.

"Šta vas je slomilo?" upitala je Vedrana Mariju.

"Pa na primer zato što kada žena u 41. godini baš želi da ima dete, a nema ga, i onda se sve vreme u knjizi pominje "ma šta će ti deca", rekla je iskreno Kilibarda.

"Ali vi imate 42 godine. Ja vas držim stvarno budalom svetskom nakon ove rečenice. Šta će vama deca?" upitala ju je spisateljica.

Marija Kilibarda bez šminke
Instagram/kilimara 

"Pa nekako sam ostvarena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu da budem trudna", rekla je voditeljka.

"Pa šta, od 25. do dana današnjeg niste mogli da nađete nekog pastuva da vas oplodi? Imaš sebe, imaš ljubavnika, imaš verovatno lošeg šefa ili šeficu, šta će ti još i dete. Vaša bejbisiterka će verovatno više koštati", rekla je Vedrana, a Marija se samo nelagodno nasmejala.

"Zato rintamo", pokušala je da iznese svoj stav voditeljka. "Ako ćete rintati da biste platitli bejbisiterku onda ste stvarno blesavi", rekla joj je Rudanova na kraju.

Jedna od najlepših domaćih oditeljka Marija Kilibarda, skoro tri godine je u skladnoj vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom glumice Ljiljane Dragutinović, a lepa voditeljka bila je u braku sa košarkašem Vladimirom Radomanovićem, koji je trajao svega godinu dana.

ATA Images, Instagram/kilimara/screenshot Marija Kilibarda dečko

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNI INTERVJU S VEDRANOM RUDAN Kurir televizija

 (Blic/MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!