Maja Manojlović važi za jednu od najlepših lica na Pink televiziji, a gledaoce već nekoliko godina predano izvešatava o svim vestima u zemlji i svetu.

Ipak, pored svoje blistave karijere, voditeljka je svojevremeno bila glavna tema domaćih medija kada je uplovila u romansu sa slavnim fudbalerom Savom Miloševićem.

U vezi su bili 2015. godine, a ljubav su na sve načine pokušavali da sakriju od očiju javnosti. Voditeljka je tajno negovala svoju vezu sa poznatim fudbalerom, dok se u medijima pisalo da je ona navodno bila kamen spoticanja u njegovom braku, što je fudbaler nakon ozvaničenja veze oštro demantovao.

"Emotivni deo braka nije funkcionisao i zbog toga smo Vesna i ja odlučili da se razvedemo. Svi naslovi u novinama su izmišljotine, jer sam Vesni odmah rekao za Maju, a najbitnije mi je da ništa od toga ne povredi moju decu", rekao je Savo tada za domaće medije.

Armin Durgut / Pixel Media / Profimedia, MN Press Savo Milošević

Za emisiju "Premijera" Savo je tada i otkrio čime ga je Maja osvojila:

"Maja mi se dopala čim sam je ugledao. Sedeli smo u istom društvu, i kako nisam znao ko je ona, morao sam da se raspitujem i da je tražim na Jutjubu", rekao je tada.

Ipak, do raskida je došlo nakon svega nekoliko meseci, a voditeljka je danas srećno zaljubljena u svog novog partnera kog nije prikazala javnosti, ali je u nekoliko navrata isticala da "ne može da zamisli svoj dan bez njega".

Pogledajte Majine fotke:

Instagram/majamanojlovic, Instagram/printscreen/maja.manojlovich Maja Manojlović

 BONUS VIDEO:

Tanja Rađenović Instagram/radjenovicka_royalgardens

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)