Devedesetih godina prošlog veka muzičkom scenom u Srbiji su harale lepotice iz grupe Models, među kojima su se nalazile danas neke od najbogatijih Srpkinja na svetu, ali i neke od najatraktivnijih - jedna od njih je Ivana Stamenković Sindi, koja i danas svojim izgledom mami komentare na društvenim mrežama.

Sve što ona objavi na Instagramu je komentarisano, lajkovano... a sama Ivana je jednom prilikom priznala da se pevanjem ne bavi već neko vreme, već zarađuje upravo od društvenih mreža. O njenom izgledu je suvišno govoriti, sve što obuče izazove lavinu komentara, baš kao i kombinacija za doček Nove godine.

Ivana je veče pred doček izašla u grad u providnoj suknji i donjem vešu, a u najluđoj noći, za sreću, crvenu, pripijenu haljinu koja se "pertla" preko grudi i otkriva dekolte.

sindi1.jpg
Instagram/sindi_models 

 Prvo je u stanu nazdravila s prijateljicom i partnerom, a potom je izašla u jedan klub gde je u ponoć slavila s trubačima.

sindi2.png
Instagram/sindi_models 

 BONUS VIDEO:

Sindi Models Instagram/sindi_models

(MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!