Glumica Mirka Vasiljević, koja sa suprugom fudbalerom Vujadinom Savićem ima četvoro dece, gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića gde je zbog odgovora na jedno pitanje napravila haos!

Voditelj je pitao kakva joj je bila 2023. godina i po čemu će je pamtiti, kada je ona odgovorila: "Super, nit' trudna, nit' se porodila, dakle super", rekla je Mirka, nasmejala sve u studiju i dodala:

"S obzirom da je ova godina prestupna, vreme je za blizance. Mora nešto drugačije".

ATA Images/Antonio Ahel, Pink tv /printscreen Mirka Vasiljević

Potom se u razgovor uključio pevač Aco Pejović koji je rekao da bi njoj i Vujadinu trebalo dati orden.

"Ako nekome treba da se dodeli neki orden to je tebi Mirka i tvom suprugu. Vas dvoje, vi ste mladi ljudi, i da toliko vodite računa o porodici i da imate toliko dece, a to je veliki rispekt i to treba da bude primer celom srpskom rodu, da bude primer kako treba da se jedna porodice širi i bitiše, i to je za bravo".

BONUS VIDEO:

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!