Poznati reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, u svojoj velikoj ispovesti otvoreno je govorio o najtežim životnim momentima, danu kada je ostao bez oca, o svom odnosu s bivšom verenicom, kao i o ćerkici zbog koje je odlučio da živi.

"Pokušao sam da se ubijem", započeo je reper svoju priču, pa nastavio: "Ne znam kako, mnogo sam pio... Jedno veče sam bio 'duboko u flaši', seo sam u auto, dao gas do daske i pustio volan. Nisam mario za sebe i nisam mislio ni na šta u tom trenutku. Ali onda mi je pred očima blesnula slika moje ćerke i života koji je čeka. Nisam želeo da odrasta bez očinske figure."

Vuk je bez dlake na jeziku prvi put govorio o svom odrastanju, porocima, ali i o najtežem trenutku u životu, kada ga je napustio otac.

"Ja se nikada nisam drogirao, čak ni probao. Jesam jednom dim trave, ali nikada ništa više od toga. Bilo je ponuda na svakom nastupu, uglavnom od vlasnika klubova, ali me to nije zanimalo. Kada su žene i alkohol u pitanju, tu nisam znao da se kontrolišem, dok nisam upoznao Oliveru", rekao je.

Na pitanje zbog čega se razišao sa Oliverom, Mob je odgovorio.

"Svega je tu bilo, ali moram da kažem da je laž sve što je u medijima tada izlazilo o nama. Niti sam ja nju prevario, niti je ona mene, samo se desilo mnogo stvari u tom trenutku koje ja nisam mogao da podnesem. Ja sam bio taj koji joj je rekao da se skloni od mene. Smrt oca je nešto sa čim sam se dugo borio i bio sam jako loše psihički, čak sam sebi pokušao da oduzmem život", objasnio je Vuk.

Nedavno je stavio tačku na vezu sa koleginicom Tijanom Minijević:

"Tijana je fenomenalna devojka, mi se nismo nijednom posvađali za tri meseca. Intimni odnosi su bili odlični i sve je funkcionisalo, ali problem je opet bio u meni. Kada počnem da se vezujem za nekog, odmah prekidam. Ne znam kada će to proći, ali za sada je tako."

Instagram/iamvukmob/printscreen, Instagram/iamvukmob Tijana Milentijević i Vuk Mob

 BONUS VIDEO:

"JEZIVO SAM STROG OTAC, KAKVA CRNA MEZIMICA!" Vuk Mob otkrio kakva je osoba sa ćerkicom: OLJA SE PLAŠI MIŠLJENJA DA SAM NENORMALAN! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Blic/ K.B.)