Miloš Biković i Ivana Malić postali su danas roditelji. Verenica srpskog glumca porodila se danas u jednoj privatnoj, beogradskoj porodici, a ponosni tata se nedugo nakon najradosnijeg događaja oglasio na Instagramu.

Pored crteža "čiča gliša" koji predstavljaju tatu, mamu i sina, sada pljušte čestitke i lepe reči pratilaca. Čak 45.000 lajkova je "palo" na ovu objavu, a među hiljadama poruka izdvajaju se one Bikovićevih kolega i prijatelja.

Rođenje naslednika Milošu i Ivani čestitali su pevačica Marija Šerifović, glumica Nina Janković, glumac Gordan Kičić, a čestitke je uputila i mlada glumica Biljana Čekić, koja je glumila Daru iz Jasenovca, i koju je jednom prilikom novopečeni tata rasplakao!

Biković
bikovic 

 Biković je pre tri godine trebalo da se upozna sa "Darom", ali nije bio u Beogradu tokom njene posete. Tada joj je poslao video poruku i nazvao je koleginicom, što je Biljanu rasplakalo.

"Hvala ti što si mi ulepšao dan, godinu, život... Volim te, hvala na svemu (i dalje ne verujem)...", oduševljeno je odgovorila glumcu mala Biljana.

Biković joj je tada rekao:

"Draga koleginice Bljana, želeo bih da te ovim putem pozdravim i da ti kažem da mi je žao što danas nisam uspeo da svratim da se vidimo zato što nisam u Beogradu, i nadam se da ćemo se uskoro upoznati i videti i sresti. Druga stvar, želeo bih da ti čestitam na filmu. I treća stvar, nadam se da ćemo se uskoro sresti u kadru, jer verujem da ćeš imati uspešnu glumačku karijeru i da ćemo uskoro negde zaigrati zajedno. Veliki pozdrav za tebe", poručio joj je Biković. 

BONUS VIDEO:

MILOŠ BIKOVIĆ OTKRIO DA LI JE BIO U SVEMIRU: Spremao sam se za kosmonauta i vozio se avionom u slobodnom padu! kurir televizija