Jovana Cvijanović, trenutna učesnica rijaliti programa Elita, koja je pažnju javnosti privukla kada je priznala da je bila u ljubavnoj vezi sa MC Stojanom, nakon što je nedeljama negirala da je s Peđom Medenicom imala aferu, promenila je proču i ispričala da je s oženjenim pevačem bila intimna.

Priznala je i da je upoznala njegovu ženu, a onda je sve šokirala kada je ispričala da je bila intimna i sa slavnim košarkašem Nikolom Kalinićem.

"Jovana, saznalo se da je košarkaš s kojim si imala emotivan odnos Nikola Kalinić. Nema potrebe da sad ćutiš o tome, kao inače. Najbolje je da sad budeš iskrena", rekao je novinar u emisiji "Pitanja novinara", a Jovana poručila: "Jako me brine kako će moja porodica reagovati na sve ovo. Možda trpe pritisak zbog toga".

"Kako ste se vas dvoje upoznali?", upitao je novinar, a Jovana otkrila: "Preko društvenih mreža. Lajkovao mi je sliku, onda smo krenuli da se čujemo. Videli smo se bili kad je došao u Srbiju, taj je sve počelo sve. Taj odnos nije potrajao, jer mi se nisu neke stvari dopale", rekla je i dodala:

nikola kalinić
MN Press 

"Nisam želela da budem nekom druga. On meni ženu nije spomenuo, rekao je da ima dete samo. Ja sam istraživala dosta, na taj način sam saznala da je zauzet".

Jovana je priznala da su nekoliko puta bili intimni, ali nije htela da otkriva detalje, te je ispričala koliko dugo su se viđali: "Dva meseca. Nisam želela da budem kombinacija. Sve se svodilo na naše kratko viđanje".

Ona je ispričala i da su se viđali u njegovom stanu, a zatim ju je novinar upitao ko je bio najbolji, Peđa, MC Stojan ili Kalinić - "Svaki odnos je za sebe. Kalinića ne mogu ni izdvojim, jer je to bilo površno".

"Da li je Kalinić bio galantan?" upitao je novinar, Jovana je negirala: "Ne baš. Ja sam neko ko upali svoj auto, ode gde treba i sve sama mogu. Nisam ni imala vremena da vidim da li je galantan".

mc stojan
ATA/M.M 

Jovana je ispričala da je s Kalinićem bila pre Stojana, ali i da li je privuklo to što je poznat - "Ne. Mene to ne zanima. Drugarice su me kritikovale jer od bivših nisam izvukla nikakvu korist. Imam svoj stan i auto. Zarađujem koliko mi treba. Ne zanima me ko je popularan".

"Ko te je najviše povredio?", upitao je novinar, Jovana je priznala - "Stojan, definitivno. Raskid na mene je ostavio velike posledice. Sve što sam želela je da ga pitam zašto mi je to uradio. Primakla sam se anoreksiji, završila u bolnici i jedino želela samo da mi objasni neke stvari, ali se to nije desilo".

Jovana je šokirala javnost kada je izjavila da je bila u vezi sa oženjenim Peđom Medenicom, dok njena sestra tvrdi da sve laže: "S obzirom da sam želela da zaštitim sestru i pokrijem je u njenoj manipulaciji da jeste imala aferu sa Peđom, a to je zapravo neistina. Ne želim da bilo koga ugrožavam tako što štitim nju i demantovala bih to da je Jovana ikada imala ista sa Peđom. Istina je samo jedna i tvrdim da je Jovana izmanipulisala stvari kako bi sva pažnja bila usmerena ka njoj. Ovim putem bih se izvinila porodici Medenica".

jovana cvijanović
YouTube/Zadruga 

BONUS VIDEO:

"PEĐA MEDENICA MI JE NAPLATIO KAVER 280 DINARA!" Pevač otkrio: On je sjajan čovek i prvi sa kojim sam imao PRIVATAN RAZGOVOR Kurir televizija

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!