Jovana Cvijanović, učesnica rijalitija Elita, nedavno je iznela detalje afere sa Peđom Medenicom, a onda ispričala da je dva meseca bila u vezi sa proslavljenim košarkašem Nikolom Kalinićem.

"Upoznali smo se preko društvenih mreža. Lajkovao mi je sliku, onda smo krenuli da se čujemo. Videli smo se bili kad je došao u Srbiju, taj je sve počelo sve. Taj odnos nije potrajao, jer mi se nisu neke stvari dopale", rekla je o Kaliniću i dodala:

"Nisam želela da budem nekom druga. On meni ženu nije spomenuo, rekao je da ima dete samo. Ja sam istraživala dosta, na taj način sam saznala da je zauzet". Ipak, spisak poznatih ličnosti sa kojima tvrdi da je bila u odnosu tu ne staje, navodno postoje još četvorica poznatih fudbalera sa kojima je imala nešto više od prijateljstva.

"Kupio je on plac na Avali, trebalo je zajedno da živimo pa smo onda raskinuli", rekla je ona Janjušu.

"To niko na svetu ne bi priznao, te stvari koje sam ja priznala. Oni su mogli ruku da daju da ja nikad neću izaći u javnost sa tom pričom, mogli su ruku da daju. Nisam ni ja očekivala da ću ući ovde. Svi su mi rekli nemoj slučajno nešto da pričaš kad su čuli da ulazim", rekla je ona.

"Zamisli sad ovi koji nisu još uvek spomenuti, oni se sad plaše svake tvoje reči. Reci mi koliko ima još fudbalera koji mogu da se tresu, al budi iskrena?", pitao je Janjuš.

"Ja sam naučila sva pravila fudbala zbog tih fudbalera, gledala sam ono prvenstvo u Kataru. Oni koji me nisu priznali, njima se crno piše. Čekaj da se setim za fudbalere, samo da nabrojim. Pa možda oko tri-četiri fudbalera sam imala, još su i poznatiji od ovih prethodnih. Ja sam sve slikala i imam skrinove, neće oni moći da me prevare tako lako, nisam ja veverica, svi dokazi će izaći u javnost", priznala je Jovana.

"Nisam ih ja imala nešto previše, ne može se to postići sve, ipak ja radim dosta. Napisaću ja knjigu o svemu tome", rekla je Jovana.

jovana cvijanović.jpg
YouTube/Zadruga 

 BONUS VIDEO:

Pola estrade na slavi Katarine Grujić Instagram/katarinagrujic.doll

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)