Popularni bračni par Vesna i Đole Đogani koji su nedavno progovorili o "prevari" zahvaljujući kojoj su dobili 50.000 pratilaca, preživeli su dramu na aerodromu gde su oko sat vremena čekali da se iskrcaju iz aviona, a onda je usledio novi pakao.

Oni su se vraćali iz Beča, da bi nakon što je avion stigao na pistu bili zarobljeni u avionu zbog tuče koja je izbila u drugom avionu ali koja je zbog procedure i dolaska policije uticala i na druge putnike.

"Let iz Beča traje 50 minuta. Kada smo sleteli duplo više čekamo osoblje da prisloni most za izlazak iz aviona. Izgleda da se desila tuča među putnicima na drugom avionu i došla je policija i sada svi moraju ponovo na prolazak kontrole", napisla je Vesna na svom Instagram profilu.

vesna đogani instagram
Instagram/djoganivesna 

Kada su pomislili da je konačno sve u redu saopštili su im da svi putnici moraju na još jednu kontrolu iako su je prošli pre poletanja, a zatim je objavila sliku neverovatne gužve koja se zbog toga napravila.

Na kraju drame oglasila se pevačica koja je i dalje bila u šoku nakon dešavanja koje ih je zateklo - "Izašli smo, dobro smo. Ne daj Bože nikome", napsala je Vesna.

Instagram/djoganivesna/printscreen, Instagram/djoganivesna Vesna Đogani

BONUS VIDEO:

VESNA ĐOGANI Kurir TV

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!