Mihajlo Veruović Vojaž i Dragomir Despić Desingerica dvojica su najpopularnijih repera u regionu, te ne čudi ni što su idoli mnogim mlađim kolegama. Međutim, osim što nekima služe za inspiraciju, ima i onih koji su otišli korak dalje, te ih bukvalno imitiraju.

Tako je nedavno nastup mladih repera u jednom lokalu u Šapcu postao potpuni hit na društvenim mrežama jer osim što fizički veoma liče na Vojaža i Desingericu i predstavljaju se pod njihovim nadimcima.

"Šabac ima svog lažnog Vojaža i Desingericu koji nastupaju u klubu i ovim je pobeđeno sve, ikada u životu", napisano je u objavi jednog korisnika društvene mreže Instagram. "Posla ima ko hoće da radi", napisao je drugi korisnik u duhovitom stilu uz njihovu fotografiju. 

3801944_screenshot-574_ff.jpg
Kurir/Prinscreen 

Uprkos pojavljivanju "konkurencije" ili plagijata, kontroverzni reper Desingerica, nastavio je da bude "kreativan" na svojim nastupima, pa se posle udaranja patikom po glavi dosetio da "pljuje" publiku u Nemačkoj. Tako su oni u prvim redovima na njegovom nedavnom nastupu u Diseldorfu bili "ispljuvani", ali im to ni najmanje nije smetalo, već su pevali i skandirali mu. Reper je po bini pljuvao vodu koju je prethodno uzeo, a publika je potpuno odlepila i želela još! Pogledajte kako je sve izgledalo: 

Desingerica nastup TikTok/jovanak200

(Informer/MONDO/M.C) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!