Pevača Acu Lukasa su godinama unazad mediji povezivali sa starletama i rijaliti učesnicama, a on je jednom prilikom otkrio pravu istinu o tome.

"Ne povezuju mene sa ženama, već se neke pojedine žene povezuju sa mnom, ničim izazvane. Slušao sam sve to, neću da pominjem imena, ali bilo je situacija u poslednje vreme. Evo, baš je neka mala pričala, rekli su mi: 'Pali kanal, vrati, neka mala priča', navodno kako je bila sa mnom, ludovala sa mnom po Crnoj Gori... Sad ja slušam i treba da se pravdam", rekao je Aca Luaks i dodao:

"Nedavno je još jedna pričala, neću da je imenujem, da je bila sa mnom, ali sad mogu ovako javno da kažem da je dobila pare za to od ljudi koji su hteli da se obračunaju sa mnom na takav način, pa je dobila nekih sitnih 500 do 1.000 evra", rekao je pevač, pa ipak imenovao starletu:

Instagram/macastarbarbi ig

"Maca, kako se beše zvaše... Diskrecija. To je već davno rečeno da od toga nema ništa, prošla pored mene jednom kao fan, stala da se slika. Sad sam ja kao neki Don Žuan... Daleko od toga! Da li mislite da sa takvim primercima za nekog može da se kaže da je Don Žuan?. Muškarci vole da budu šmekeri, da imaju što više riba, ali kakve su ovo žene? Svi mi volimo da nas vole žene, ali pitanje je čime se hvalimo", rekao je Lukas svojevremeno u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

BONUS VIDEO:

ACA LUKAS JE OVAKO ZVAO MARKA BULATA ZBOG FRIZURE! Posle ga pohvalio: Jedini je imao petlju da peva posle mene na splavu Kurir televizija

(MONDO, Blic)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!