Jedna od najpopularnijih mladih pevačica u našem regionu, Milica Pavlović, koja je karijeru počela u "Zvezdama Granda", podigla je ogromnu frku među svojim fanovima i u domaćoj javnosti, a da nije uradila bukvalno ništa - samo je nestala na dve nedelje.

Već danima društvene mreže gore od zabrinutih fanova kojima je postalo veoma čudno što se Milica toliko dugo ne oglašava. U prethodnom periodu pevačica nije objavila nijedan post na Instagramu, stori, niti je dala neki znak da uopšte prati šta se dešava. Niko je nije video u gradu, nije imala nastupe, pa je kompletna situacija zabrinula njene fanove da su čak razmišljali da se organizuju i zapute se u Bunibrod kako bi proverili šta se dešava, i da li se možda sklonila u svoje selo kako bi malo odmorila i predahnula.

Milica Pavlović
MONDO/Nenad Kostić 

Milica se konačno pojavila u Beogradu. Ona je posle dve nedelje viđena u jednom luksuznom prestoničkom hotelu. Pevačica je bila bez trunke šminke, bez ikakve scenske garderobe koja privlači pažnju, kosa joj je bila vezana u rep i očigledno da je želela da bude neprimetna.

Bila je u društvu svoje saradnice, sa kojom je očigledno razgovarala o nekim bitnim temama i sve vreme su gledale u telefon. Gde je bila u prethodnom periodu i šta je radila, još uvek je misterija.

Instagram/senoritamilica Milica Pavlović

BONUS VIDEO:  

Milica Pavlović u publici na Prijinom drugom koncertu u Zagrebu Kurir

(Telegraf/MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!