Đorđe David održao je konferenciju za novinare nakon saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji, kada je usmrtio ženu nakon sudara na auto-putu. Roker se javno obratio porodici stradale, a potom, do detalja otkrio i šta se sve dešavalo pre tragedije.

"Dan pre je sve bilo predivno. Koncerti, vreme, bio sam mnogo srećan. Tog dana u subotu smo krenuli iz Gevgeljije i krenula je nenormalna oluja koja nije primerena za to podnevlje. Stigli smo u Skoplje popili kafu i krenuo sam oko pola 8 uvece ka Beogradu. 2400 m pre granice se desilo sta se desilo. Devojka je ušla u suprotnu traku auto puta i vozila sigurno kilometar i po gde se sudarila sa autom marke golf gde su svi povređeni. Vozaču golfa se bore za život", rekao je David i otkrio šta se potom desilo:

"Majka devojke nema šanse iz bilo kog drugog razlog već od totalnog šoka je izašla na put ja iz jednog snopa svetlosnog koji mi dolazi sa desne strane, duga krivina u desno, vidim da ulazim u totalni mrak, u tom trenutku nalećem na oblake, magle, vlažan je kolovoz, tu smanjujem gas pritiskam kočnicu i u jednom trenutku mi se samo učinilo da nešto nije okej. Mrkli mrak. Palim duga svetla i to je jedan sekund.

Kurir/Nenad Kostić Đorđe David na konferenciji

U tom trenutku moram pun desni pritiskam kočnicu, skrenio sam desno da siđem s autoputa da promašim sve što se ispred mene nalazi i u tom trenutku primećujem plavo beli kaput i udaram i nestaje. Dole je nagib 10 metara auto kad se zaustavio ja sam samo ramenom zviznuo vrata uspentrao se na put i to što sam video to je strašno. Dolazi hitna, pakuje čoveka kome je otvorena glava i grudni koš. Mislio sam da je to osoba koju sam udario. Međutim rekli su mi da je druga osoba u pitanju. Žena koja mi je prebijala posekotinu u hitnoj rekla mi je da sam udario ženu i da je mrtva".

BONUS VIDEO:

Đorđe David pres konferencija povodom nesrećnog slučaja Kurir

(MONDO, Kurir)