Na pragu sedme decenije Lidija Vukićević je i dalje jedna od najpoželjnijih žena s domaće javne scene, a na vitkoj liniji zavide joj i mnogo mlađe koleginice.

Lidija ne krije da je ponosna na svoj izgled, te da ponosno pokazuje svoje telo, a sada je konačno otkrila svoju "tajnu". Gluimica ističe da za njenu lepotu nije u poptupnosti zadužena dobra gentika, već da je oduvek vodila računa o sebi. Lidija je vegeterijanac, što joj jako prija, a uspela je da skine veliki broj kilograma.

"Uvek osluškujem svoje telo, pa sam u poslednje vreme promenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja. Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost. Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu da obučem sve što poželim, i to mi pričinjava zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala 'Bolji život'", započela je Lidija.

Instagram/vukiceviclidija/printscreen Lidija Vukićević

Njen stav o plastičnim operacijama je jasan.

"Nemam ništa protiv. Štaviše, pozdravljam domete medicine, ali nagomilani botoksi se pre ili kasnije vide. Čak i da pribegnete svim mogućim operacijama, opet ne možete da prepravite celo telo. Koža je ta koja odaje godine, a ako je ne negujete, dodaće vam koju više. Znate li kako ja dovodim liniju u red? Kupim farmerke broj manje i kažem sebi: "Ući ćeš u njih". To mi je motiv da smršam. Niko srećniji od mene kada ih na kraju obučem", istakla je glumica.

"Ne može žena da počne da se neguje sa četrdeset godina, a onda da očekuje da u šezdesetoj izgleda dobro. Ali, ako od osmog razreda počne da vodi računa o sebi, prikladno tom uzrastu, rezultati će biti vidljivi kada za to dođe vreme. Kult negovanja stekla sam u kući, pored majke, i to mi je s vremenom postalo rutina. Svako veče, pre odlaska na spavanje, zadržim se u kupatilu bar pola sata. Nisam narcisoidna, samo sam tako naučila. To je i način poštovanja sopstvene ličnosti" zaključila je glumica.

Pogledajte Lidiju u bikiniju:

Instagram / vukiceviclidija Lidija Vukićević u bikiniju

 BONUS VIDEO:

"NEMAM ŽELJU DA GLUMIM KOD BJELOGRLIĆA, NE BIH JA KOD DRAGANA!" Lidija Vukićević otkrila: U poslu mi je potrebna ljubav Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Hello/ K.B.)