Sarajevo je otkazalo koncert povodom 40. godišnjice održavanja Zimskih olimpijskih igara, na kojem je trebalo da nastupi Toni Cetinski. Nedugo nakon što je objavljeno ime izvođača, javnost se pobunila, a na društvenim mrežama je jedan od najčešćih komentara bio "nije bilo pevača iz Sarajeva koji bi nastupili?".

Brojne javne ličnosti, ali i građani Sarajeva, izrazili su negodovanje zbog nastupa Tonija Cetinskog, a među prvima je bio kompozitor Vlado Podany, kao i influenserka Hana Hadžiavdagić. Sada je saopšteno da je koncert otkazan, a Cetinski je, prema mišljenju medija, isprozivao upravo bosansku influenserku.

Instagram/Screenshot/hana Hana Hadžiavdagić Tabaković

"Jednostavno je neko iz BiH ko stanuje u Hrvatskoj iz svoje udobne fotelje odlučio baciti kost i neki su se ljudi i mediji upecali pa pokazali ko su i šta su, a ostali su prepoznali bačenu kost i nisu naseli na priču. Sasvim slučajno je ta bacačica kostiju iz BiH, ali iz fotelje svoga doma u Hrvatskoj, odlična prijateljica sa šeficom grada Sarajeva i šta dalje komentarisati", rekao je pevač i dodao:

"Za doček 2024. u mom Rovinju nastupala je Dubioza kolektiv! Pitajte momke je li se iko bunio i kako im je bilo. Kao što sam i ja uživao u Budvi na dočeku, gde se takođe niko nije bunio. Za Dane istarskog pršuta nastupao je Željko Joksimović, Zdravko Čolić je pevao na još jednom događaju u Poreču pre nekoliko godina, a ovakve primere mogao bih nabrajati do sutra", rekao je Cetinski za magazin Story.

Evo šta je Hana Hadžiavdagić napisala o izboru Tonija Cetinskog:

BONUS VIDEO:

IMA JEDNA PESMA U KARIJERI KOJA ME JE IZNENADILA Toni Cetinski progovorio o tajni svoje karijere Kurir televizije

 (MONDO, Story)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!