Učesnica Elite, Maja Marinković jedna je od rekorderki u broju plastičnih operacija na domaćoj javnoj sceni. Još u srednjoj školi je stavila silikone u grudi, a od svog prvog učešća u rijalitiju Maja je mnogo toga promenula. Korigovala je usne, nos, zube, tetovirala oborve, a poslednja u nizu promena je operacija uvećanja zadnjice za koju je iskeširala 5.000 evra.

Iako je tada rekla da joj je to poslednja intervencija, čini se da se predomislila. Marinkovićeva je sada u Eliti sve iznenadila kada je izjavila da razmišlja da izvadi rebra.

Ona se poverila cimerki u spavaćoj sobi da od sebe skroz hoće da napravi lutku, ali da se plaši jedino reakcije svog oca Radomira Takija Marinkovića.

"Kad je bila žurka pre neki dan gledala sam se u ogledalu. Razmišljala sam kako bi mi bilo da mi je struk manji i reklo bi se da bih bila prava lutkica! Možda ću da izvadim rebro jedno kad izađem napolje. Tako bi mi bilo mnogo bolje, a iskrena da budem, i bez toga sam prava bombica! Ne znam samo šta bi mi otac rekao sad da me čuje. Mislim da bi to bila jedina stvar za koju bi rekao ne. Ovako mi je sve dozvolio, ali to, baš da vadim kosti iz sebe, to ne bi pustio", rekla je starleta, a cimeri su je u neverici posmatrali i pričali da je sad već otišla predaleko sa operacijama.

Kurir/ Petar Aleksić Maja Marinković

BONUS VIDEO:

Maja Marinković Instagram/majaamarinkovic

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!