Pevačica Barbara Bobak karijeru je počela u jednom muzičkom takmičenju, ali u centar pažnje medija dospela je nakon što je otkriveno da se zabavlja s folkerom Darkom Lazićem. Nakon svakodnevnih objava iz zajedničkog života na društvenim mrežama i gostovanja u emisijama došlo je do kraha veze, koje se ona sada "ne seća".

"Ne sećam se iskreno tog perioda, to je prošli život", rekla je Barbara pošto su je pitali da li se kaje što je eksponirala svoj emotivni živo i otkrila da neće slaviti ni Dan zaljubljenih:

"Ja slavim osmi mart. Uvek sam za ljubav i super mi je da poprimimo malo i neke zapadnjačke praznike jer su lepi i zanimljvi su. I Dan zaljubljenih i Noć veštica... Sad će da me razapnu zbog izjave. Ne kažem da treba da slavimo veštice, već govorim o samom maskiranju. Mi nemamo takve običaje kod nas i meni je to super jer mislim da je deci jako zanimljivo. Sve nek se slavi".

Instagram / barbara.bobak, Kurir TV Barbara Bobak

Pevačica je otkrila i da nije zaljubljena i da ne zna ni da li bi to želela.

"Nisam zaljubljena. Nemam pojma da li bih volela da se zaljubim. Trenutno mi je mnogo lepo u životu i ne razmišljam o tome. Mnogo radim, ali bih imala vremena i za ljubav. Kad voliš uvek nađeš vremena, ali nemam koga da volim. Nisam se razočarala u ljubav, ali mi se mnogo stvari desilo u kratko vreme i još uvek sa time pokušavam da izađem na kraj i onda nemam vremena da razmišljam da li mi treba neko".

BONUS VIDEO:

BARBARA BOBAK OTKRILA SA KOJIM BI GLUMCEM SNIMILA LJUBAVNU SCENU! Jednu radnju savršeno obavlja STOPALIMA NA STOLU! kurir televizija

(MONDO, Telegraf)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!