Jedan od naših najpoznatijih jutjubera, Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase nedavno se pohvalio novom nekretninom - stanom od 300 kvadrata u kojem živi sa svojom izabranicom Anjom Blagojević.

Baka je sve do nedavno živeo u Beogradu na vodi, a sada se preselio u nekretninu za koju kaže da vredi čak 2.000.000 evra. Snimak njihovog stana privukao je ogromnu pažnju javnosti, dok se tu nisu zaustavili. Baka je sada objavio video u kojem je otkrio da je Anji za rođendan poklonio automobil vredan 100.000 evra.

Anja Bla snimala je svoj dan ne sluteći da je čeka iznenađenje u vrednosti stana u Beogradu. Ipak, Baka je odlučio da je prvo nasamari. Najpre ju je doveo do kutije u kojoj je bio parkiran "jugo", a razočarana reakcija Anje Bla, koja je ispalila da "više košta njen novčanik", zapalila je mreže.

Ubrzo je saznala da to nije njen pravi poklon, a kada je ugledala beli "mercedes" sa ugraviranim njenim imenom, ostala je u šoku. Pogledajte ih:

YouTube/Baka Prase/printscreen Baka Prase i Anja Bla

BONUS VIDEO:

BAKA PRASE I ANJA BLA Tiktok/blknexposing

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)