Mnogima omiljena vrcava plavuša iz filmova "Kako izgubiti muškarca za 20 dana", "Zamalo poznata" i "Rat nevesta", Kejt Hadson (44) odlučila je da se oproba u muzičkom svetu. Ovo i ne čudi, obzirom na njeno poreklo, tačnije oca Bila Hadsona, koji je bio pevač benda "Hudson Brothers".

Glumica je godinama takođe bila u vezama sa frontmenima bendova, Krisom Robinsonom iz "The black crowes", Metjuom Belamijem iz benda "Muse" i sa obojicom ima decu. Kejt je sada u vezi sa Denijem Fudžikavom, sa kojim je bila dugugodišnji prijatelj, a i on je takođe gitarista i pevač član benda "Chef", i sa njim je dobila ćerku.

Ona je sada objavila prvi sing "Talk about love", u pop-rok fazonu, koji je oduševio njene fanove. U pesmi, koju je koproducirao njen verenik Deni, glumica slavi ljubavnu vezu na najdubljem nivou. "Samo jednom imate prvi singl u životu", rekla je Hadsonova na konferenciji tokom koje je premijerno izvela pesmu, i dodala "Želela sam nešto posebno i se**i i sve ono u šta verujem da stavim u pesmu".

"Oduvek sam imala mesto za klavir u kući otkad sam počela da živim samostalno", izjavila je ćerka proslavljenje glumice Goldi Houn. 

Ona je svoju muziku na albumu opisala ovim rečima: "Želela sam da budem otvorena i da istražujem, u potrazi z anečim moćnim. Ali, takođe sam želela da muzika bude miks roka, popa, densa... pa čak i malo alternative koju volim. To je puno stvari da se iskombinuje, ali zahvalna sam na ljudima koji su radili zajedno sa mnom", zaključila je.

Kejt Hadson
Profimedia 

Pored glume i muzike, Kejt je se strastveno bavi jogom i vežbanjem, pa je u skladu sa tim napravila i liniju sportske odeće. Možete pogledati i zvanični video za prvu pesmu koju je izbacila: 

(People/MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!