Pevačica i ćerka Dragana Stojkovića Bosanca Aleksandra Stojković, poznatija kao Džidža, završila je Muzičku akademiju, koju je upisala po završetku Srednje muzičke škole.

"Konačno sam završila faks! Diplomirala sam pre dve nedelje. I tata mi je rekao: 'E neka si ga više završila, bilo je vreme!'", rekla je Džidža nedavno i otkrila da bi volela da radi kao muzički producent.

"Završila sam to, time bih i volela da se bavim. Pozicija muzičkog producenta ili urednika na nekoj televiziji za mene je idealna. Želim da imam obavezu, da svoj život dovedem u red, da ustajem rano, idem na posao, radim osam sati dnevno i da primim platu. Mikrofona se neću odreći, pevaću vikendom, ali želim ozbiljan i siguran posao. Plata mi nije presudna, presudno je samo da radim ono što volim i za šta sam se školovala".

BONUS VIDEO:

"NEK SE MAKLJAJU KOD SVOJE KUĆE!" Džidža Stojković isprozivala koleginice zbog tuče na ulici: TO JE POMRAČENJE SVESTI Kurir televizo

(MONDO, Informer)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!