Sukom između Anabele Atijas i Vesne i Đoleta Đoganija traje godinama, a Luna, koja je postala voditeljka i ima svoju emsiju, je gostujući kod Ognjena Amidžića progovorila o njihovom odnosu, dok je njena majka poručila da do pomirenja nije došlo.

"Nemam volju ni želju na tu temu da pričam, dosadno je i ne moramo svi sa svima da se slažemo. Prošli put u emisiji si me pitao nešto, htela sam da ti pošaljem poruku, ali sam odustala. Nemam potrebu da se mirim sa Vesnom i Đoletom, bolje nam je ovako. Ona je kod tebe u emisiji rekla nešto što me je jako razočaralo po pitanju nje. Valjda je to rodbina, jedna krv, rodbina to ne bi trebalo da radi. Bude mi žao... Dosta je više! Nema potrebe da se pere više niko ni od koga. Imamo pravo da biramo sve s kim ćemo vreme da provodimo", rekla je Luna i dodala:

"Svi su veliki moralisti. Ako nemaš ništa lepo da kažeš, nemoj ništa da kažeš da ne povrediš nekoga... Ali dobro, nema veze...".

Sukob Anabele Atijas sa porodicom bivšeg supruga Gagija Đoganija godinama ne jenjava, a u prilog tome, svedoči i to što se Vesna i Đole Đogani nisu pojavili na proslavi povodom porođaja Lune Đogani, koja je prošle godine na svet donela drugu ćerku, kao ni na krštenu prve naslednice Mie.

luna đogani
YouTube/AmiG Show, screenshot 

Sve je počelo kada je Anabela u Zadruzi  izjavila kako je Đoletova bišva supruga, Slađa, Vesnu pokupila ispod mosta. Poznato je da njih dve nisu u dobrim odnosima, a iako nije želela da se oglašava na ovu temu, posle Anabelinih tvrdnji, Vesna se oglasila.

"Oženio je ženu koju je uzela Slađa ispod mosta da je odgaja. E, tu ženu je oženio i napravio joj decu. Svi mediji znaju ko je Vesna bila", Anabelina je izjava u rijalitiju, a Vesna nije mogla da prećuti.

"Rekla sam da neću komentarisati, ali moram! Ovaj ženski odron, otpad, daje sebi za pravo da komentariše prvo ženu koja izgleda milion puta bolje od nje, pevačica vrhunska, savršena mama, ne gradi karijeru preko tuđeg imena, savršena supruga... I Anabela ne da joj ne može na mali nokat, nego ni milion kilometara prinjušiti! Ženo draga, na lečenje pod hitno", poručila je Vesna tada na Instagramu, ali se sukob nastavio i posle toliko godina.

YouTube/Vesna Djogani Vlog Vesna Đogani kuća

BONUS VIDEO:

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu Instagram

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!