Dženifer Lopez i dalje ne može da poveruje da joj se ljubav započeta pre dvadeset godina sa Benom Aflekom ipak ostvarila. Ona je snimila mjuzikl posvećen njemu "This is me... now", a sada je izašao i dokumentarac, u kom ona doslovno rida dok priča o njihovoj vezi.

Pevačica i glumica (54) u nekim scenama "The greatest love story never told" pojavljuje se potpuno bez šminke. Dok govori o mužu (51), Dženifer ne može da suzdrži suze: "Šta je rekao i video u meni, i šta me je ubedio da  verujem o sebi, dolazi samo iz ljubavi. Niko drugi nije mogao da me natera da vidim to o sebi. Veoma je dirljivo."

Dodala je: "Zato što nisam imala tako visoko mišljenje o sebi, nije ni svet. To se podudaralo". Zvezda je zatim nastavila da objašnjava kako je Ben muza za njen nezavisni film, te da su joj članovi tima čitali njegova ljubavna pisma kroz ceo proces stvaranja. Priznala je da je Benu bilo neugodno što se našao ponovo u centru pažnje zbog filma: "Mislim da Benu nije prijatno što radim sve ovo. Ali, on me voli, zna da sam umetnik, i podržaće me na svaki način jer zna da ne možeš da spreči da napravi muziku koju sam napravila... on ne želi da me spreči. Ali, to ne znači da mu je prijatno što mi je inspiracija".

Dženifer se ponovo rasplakala govoreći o njemu na premijeri filma.  

Par je uslikan zajedno u nedelju na ulicama Los Anđelesa, dok se grle i ljube i očito ne mogu da skinu ruke jedno s drugog, ne mareći za to što se nalaze na javnom mestu. 

FIA Pictures / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez Ben Aflek

(The Sun/MONDO/M.C)  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!