Čuveni glumac Predrag Pepi Smiljković, oznatiji kao Tika Špic, ponovo je govorio o nasledstvu kolege i prijatelja Milana Laneta Gutovića, te otkrio nove detalje o slučaju pokojnog velikana.

Sve je, podsetimo, krenulo od oglašavanja Milice Gutović na njenom zvaničnom Fejsbuk profilu, odnosno tvrdnji da je prevarena za nasledstvo svog oca, a poznatog glumca Laneta Gutovića, te istakla da brani kako svoja prava, tako i očev ugled kome pripisuju da je lišio ćerke nasleđa.

Predrag je sada objasnio da je Lane želeo usmeni testament, pa je otkrio kako je podelio nasledstvo.

"Juče sam se čuo sa Lanetovim sinom, Pajom, jer ja nisam hteo da pričam dok ne dobijem njegovu dozvolu, ali i dok nisam saznao sve okolnosti, ipak ja cenim te momke, znam ih od detinjstva, čestiti su, bio sam član te kuće, stalno sam bio gost kod njih. Paja me je zvao i rekao mi da nismo ta dvojica ja i taj doktor, pa me je on uveo, odnosno mi smo zajedno ušli tada i postoji ta medicinska sestra koju sad optužuje Milica, a ta sestra je slučajno bila tu, uopšte nije na tom odeljenju", započeo je glumac, te nastavio:

"I u tom trenutku, pošto je Lanetu bilo loše, on pre svega nije hteo nikakvu posetu, a nije hteo nikoga da vidi, pa čak ni njih, tako sam ja razumeo. A ta sestra je negovala patrijarha Pavla do smrti. To je jedna divna osoba i imam samo reči hvale za nju na VMA, a čujem da je sada nešto terete. Ti što su bili (na koje je aludirala Milica Gutović, prim. aut.) su zapravo Miličin kum Zarić i pisac Puzić. Oni su došli u posetu da ga vide, Lane je bio svestan i rekao im je: 'Nisam rešio imovinu, daj da to sada rešimo usmeno'. Oni su istakli da su potrebna tri svedoka, a tu je bila ta sestra gde je i pristala da svedoči, tako sam ja razumeo Paju."

tika špic
YouTube/screenshot/Domaći filmovi i serije 

Potom je ispričao kako je Gutović podelio imovinu:

"Oni su se dogovorili, on im je rekao da će da obezbedi decu, odnosno sinove, a ćerkama je ostavio 25% od autorskih prava. Oni su krenuli kod notara, jer je taj usmeni testament morao da prođe proceduru, međutim Lane je u međuvremenu pao u komu. Zato kažem da je osetljivo, njemu se stanje pogoršavalo iz sata u sat. Eto to je cela istina."

Glumac je otkrio da Lane nije video ćerke i ženu sa kojom je bio 20 godina.

"Ja kada sam došao, oni su me obukli u skafander, video sam ga preko prozora, ja nisam ni bio blizu njega. Ne želim više da se mešam u to, a i rekao sam ovo zbog sinova jer ja njima verujem. A verujem na osnovu onoga što je meni Lane rekao da ćerke i tu ženu sa kojom je bio nije video 20 godina. Ostavio im je stan u kojem je živeo sa njima i došao u svoju dedovinu u Kumodražu gde je sve ispočetka gradio, odnosno počeo od nule", rekao je Pepi Smiljković.

Ovako igledaju deca Laneta Gutovića:

Facebook printscreen / Milica Gutovic, Mateja Stanisavljevic/ATAImages Lane Gutović deca

 BONUS VIDEO:

ZORICA MARKOVIĆ PROGOVORILA O LANETU GUTOVIĆU: Nije mnogo voleo ljude, ali sa mnom se puno družio! EVO ČIME GA JE KUPILA kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Telegraf/ K.B.)