
Zbirka "Merlinkinih" pisama i beležaka zove se "Fragmenti", i sadrži između ostalog i njene omiljene recepte.
"Dejli mejl" prenosi recept za nadev za ćurku, koji je Monroova zapisala 1955. godine dok je živela u Njujorku sa piscem Arturom Milerom.
"Nipošto beli luk! Potopiti veknu francuskog hleba u vodu, dodati pet začina, šaku narendanog parmezana i malo izmrvljenih oraha", napisala je Merilin.
Seks bomba u svom kuvaru retko pominje masnoće ili jaja, a "Dejli mejl" prenosi da, iako ga je često koristila u receptima, nije umela pravilno da na engleskom napiše "peršun".
(MONDO)
"Dejli mejl" prenosi recept za nadev za ćurku, koji je Monroova zapisala 1955. godine dok je živela u Njujorku sa piscem Arturom Milerom.
"Nipošto beli luk! Potopiti veknu francuskog hleba u vodu, dodati pet začina, šaku narendanog parmezana i malo izmrvljenih oraha", napisala je Merilin.
Seks bomba u svom kuvaru retko pominje masnoće ili jaja, a "Dejli mejl" prenosi da, iako ga je često koristila u receptima, nije umela pravilno da na engleskom napiše "peršun".
(MONDO)
Pridruži se MONDO zajednici.