Starija ćerka Nataše Bekvalac, Hana, danas puni sedamnaest godina, a Bekvalčeva je emotivnom porukom i albumom slika odrastanja, svojoj mezimici čestitala rođendan. Ona je naglasila da je ljubav sa Danilom Ikodinovićem, sa kojim je dobila Hanu, bila ona koja se "jednom rađa".

"Rođena si iz ljubavi kakva jednom rađa se i već 17 godina sa tobom živim ljubav o kojoj sam maštala. Ljubav koja ne zna za uslove. Najvrednije si što u životu imam, najbolja si ćerka na svetu, na svaki tvoj korak, zapamti na svaki, ja sam ponosna.
Hana… milost, ona koja je milostiva, pametna i razumna, ona koja donosi radost i sreću, vesnik sreće, ona koja je uzvišena, poštena i vredna divljenja… Duša. Sve što tvoje ime znači to si meni ti. Voli te tvoja mama, srećan rođendan sine moj."

Hana joj je na ovu posvetu napisala u komentaru "volim te", a zatim pokazala kakvo ju je iznenađenje sačekalo u sobi. Naime, njena soba je za rođendan bila ispunjena balonima, poklonima i cvećem, a mlada devojka je dobila i veliki buket crvenih ruža sa kojim se slikala u ogledalu.

Instagram/hanaaikodinovicc/Printscreen Hana Ikodinović rođendan

Nataša je jednom prilikom govorila o ćerkama Hani i Katji, pa objasnila po čemu se razlikuju: "Imaju kućno vaspitanje, koje imamo ja i moje sestre. A vaspitanje je potpuno drugačije, ja sam jako, jako nežna kao roditelj." Zatim je objasnila da li su ćerke sličnog karaktera:

"Potpuno su drugačije. Postoji temperament i karakter koji je sličan, ali sve ono što je falilo kod Hane nema veze s Katjom, tako da mi je roditeljstvo sa Katjom donelo jednu novu vrstu energije i angažovanja koje sam dodatno morala da uradim," izjavila je za Una Tv.

BONUS VIDEO:  

"DA SLUŠAM NJENO MIŠLJENJE, HODALA BIH KAO ČASNA SESTRA" Nataša Bekvalac nikad iskrenija: Otvorila dušu pred kamerom Kurira Kurir TV

(MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!