• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MIROSLAVU ILIĆU TREBA 3.000 EVRA MESEČNO, NJIMA 10.000! Izjave koje su razbesnele javnost!

Autor Dragana Tomašević

Pevač Miroslav Ilić je pre nekoliko godina izjavio da mu je za lep život potrebno oko 3.000 evra mesečno, nakon čega se oglasila supruga Radiše Trajkovića Đanija!

 Miroslavu Iliću treba 3000 evra mesečno, Đaniju 10000 Izvor: Pink screenshot/MONDO, Stefan Stojanović

Pevač Miroslav Ilić je pre četiri godine napravio pometnju u medijima, kada je objavio koliko mu je novca potrebno mesečno kako bi vodio pristojan život.

"Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje", rekao je Miroslav.

"Za sve ove godine jesam radio i zaradio. Koliko god da nam daš, uvek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 evra mesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život",  rekao je svojevremeno za Novu, nakon čega se oglasila supruga Radiše Trajkovića Đanija i rekla "to samo ako se greje na smederevac".

"Ma kakvi 3.000 evra, jedino ako se greje na Smederevac na drva. Meni toliko samo za račune treba. Na račune najviše trošimo, jer sad nigde ne idemo, 10.000 evra minimum. Četiri stana, pa za sve računi, infostan, struja... Onda plate, firma, doprinosi... Troškovi su nam ogromni", rekla je Slađa za Telegraf.

Zbog izjava o hiljadama evra koje troše mesečno reagovala je pevačica Zorica Marković, koja je osudila izjave Đanijeve žene Slađe i izjavila da "ljudi nemaju šta da jedu".

BONUS VIDEO:

Pogledajte

03:06
Izjava Miroslav Ilić
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

(Nova, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nebitno

Tako i treba ... i ko je kriv za proizvodnju takvih snobova? One bu.aletine koje slusaju to sr###e od muzike.

Cacak

Koji snobovi. Meni treba samo 1000 evra. Miroslavu dodajte jos jedno pet nacionalnih penzija da ne umre od gladi. Neka proda silne kuce pa neka zivi lagodno.

SERIJE