Sin Hjua Hefnera, Marston, oštro je napao svoju maćehu Kristal Hefner, rekavši da je "vrhunska manipulatorka", koja je iskoristila njegovog oca pre nego što je umro.

Marston, koji ima 34 godine, izneo je šokantne tvrdnje o udovici Kristal u podkastu Girls Next Level i otpužio ju je da je nadzirala promene očevog testamenta kada je on bio mentalno bolestan i terala ga da joj ostavi što više novca.

Rekao je da je postala zavisna od "ideje o kontroli i moći" te određivala ko može, a ko ne može ući u njihovu vilu.

Profimedia Hju Hefner Plejboj

"Volela je da kontroliše sve živo, volela je da skida devojke i stavlja ih na listu gostiju zavisno od svojih hirovima. Volela je svima da određuje sve", rekao je Marston.

Kristal se udala za osnivača časopisa 2012. godine kada je ona imala 26, a on 86 godina. Bili su u braku do njegove smrti, kada je on umro od posledica zastoja srca i septihemije. Za sobom je ostavio navodno bogatstvo od 43 miliona dolara.

Archer Publicity/ MEGA / The Mega/Profimedia, Twitter / Planet / Profimedia Kristal Hefner

Ranije ove godine objavila je svoje eksplozivne memoare, 'Only Say Good Things: Surviving Playboy And Finding Myself', u kojima je iznela niz šokantnih tvrdnji, uključujući da nikada nije volela preminulog kralja časopisa i da se osećala zarobljenom u njihovom četvorogodišnjem braku.

BONUS VIDEO:

"BILO ME JE SRAMOTA DA SE SLIKAM ZA PLEJBOJ" Suzana Mančić odbila ponudu časopisa, a onda je zvala urednica i rekla joj OVE REČI Kurir teleivizija

(Story.hr/MONDO)