Nakon što je on i njegova grupa koja nosi naziv "Maneskin" donela pobedu Italiji na Evroviziji 2022. godine, pevač Damijano David doživeo je svetsku slavu i i danas je u žiži interesovanja svih svetskih medija.

Kako su brzo stekli planetarnu slavu i održali koncerte širom sveta, italijanskog dasu paparaci prate u stopu, a tako su ga nedavno ulovili i u prevari. Tadašnju veza je, očekivano, "pukla", a zgodni Damijan je ubrzo objavio romansu sa atraktivnom glumcom Dav Kameron.

Populartni par prvi put je uslikan nakon koncerta "Maneskina" u Brazilu, a čitav svet sada bruji o njihovom pojavljivanju na Met Gali. Damijano je eksplicitne i provokatine scenske kostime zamenio svečanim odelom, dok je Dav blistala u cvetnoj haljini.

PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia damiano david

Izgledali su zaljubljeno i pogled jedno sa drugog nisu skidali. Snimak njihovog poziranja ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama.

Ovako su tekle pripreme:

BONUS VIDEO:

Damijano David, Maneskin Tiktok/valeeebarba

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)