Pevač Nikola Rokvić pre 27. dana krenuo je putem Grčke, do Egine gde se nalazi čuveni manastir Svetog Nektarija Eginskog u kojem će se pomoliti svetitelju kojem se mole oboleli od karcinoma. Sa pratiocima redovno komunicira i deli svoja iskustva, a nakon što je otkrio da ga je napao čopor pasa, pokazao je i čaure na koje je naišao.

Prvo je naišao na poteškoće jer je put bio zatvoren, pa je morao da ide kroz šumu i grmlje, a onda je naišao na deo puta gde je bilo mnoštvo čaura, što ga je iznenadilo.

On je jednu čauru uzeo u ruku, snimio i poručio: "Ovde se baš pucalo!".

Instagram/nikolarokvic Nikola Rokvić put do Grčke

Rokvić je u humanoj misiji dugoj 1.060 kilometara, koja se još uvek nije završila, do sada je uspeo da skupi 26.000.000 dinara.  Nikola je nedavno sa suprugom Bojanom osnovao fondaciju "Porodica", kako bi svi koji podržavaju njegov podvig i žele da pomognu, donirali novac za renoviranje dela pedijatrijske onkologije, kao i za aparate koji će pomoći u dijagnostifikovanju kancera mozga.

BONUS VIDEO:

Nikola Rokvić Instagram/nikolarokvic

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!