Haris Džinović nakon 22 godine braka i dvoje dece razveo se od Meline Džinović, nakon čega je izneo niz šokantnih tvrdnji na račun bivše supruge. Kako je kasnije otkrio Melina je bila ta koja je prva napustila njihovu vilu, a u više navrata je isticao da ne zna razloge zbog kojih ga je napustila.

Čini se da je Harisu razvod teško pao, bar ako je sudeći po snimcima koji su ovanuli na društvenim mrežama. On je nedavno snimljen kako plače uz pesmu "Jesu l' dunje procvale", te su mnogi pomislili da ga je ova pesma rasplakala upravo zbog rastanka sa Melinom.

Sada je novi snimak iz kafane posato viralan. Haris je ranije govorio i o tome da "prevaren muškarac uvek poslednji sazna", što je navelo mnoge da pomisle da ga je Melina ostavila zbog drugog čoveka.

Na novom snimku on peva hit "Nazdravite voljeni", a kada je otpevao stihove: "Otišla je voljena u zagrljaj drugom" dodao je poruku: "Šteta", nakon čega je nastavio rečima pesme: "Nazdravite drugovi", što je izazvalo rekaciju u kafani, ali i na društvenim mrežama.

Haris Džinović TikTok/oggynsta

BONUS VIDEO:

HARIS DŽINOVIĆ O PERIODU NAKON RAZVODA: Ja sam stvarno izleteo iz ovoga kao da sam odigrao dobru utakmicu kurir televizija

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!